ce metode de lucru folosesc

Prezentări – Folosesc prezentările ca pe un prilej de a transmite informația necesară. Pentru că informația de calitate generează conștientizare care duce la înțelegerea ce declanșează acțiunea. Rezultatul devine astfel predictibil.

Exerciții de grup – Experimentarea este importantă în învățare pentru că pregătește acțiunea de după curs. „Învățăm mai bine împreună decât singuri” e adevărat. Fiecare interacțiune cu colegii de curs (în echipe mici sau mari) duce la noi înțelesuri, noi conștientizări referitoare la ceea ce ai de făcut.

Exerciții individuale – Ai venit la curs pentru că e vorba în primul rând de viața ta. Și de aceea lucrul cu tine însuți / însăți este foarte indicat în anumite momente ale cursului. Astfel ai posibilitatea să te analizezi, să te descoperi și să te re-privești dintr-o altă perspectivă.

Vizionări materiale video – Cursurile mele le „asezonez” cu secvențe video inspiraționale, relevante pentru tematica în sine. Prin varietatea și semnificația lor, secvențele completează informația transmisă de mine.

Glume și bancuri – Procesul de învățare nu e proces de învățare dacă nu e distractiv. Colecția de glume și bancuri tematice generează emoția necesară reținerii informațiilor.

Surprize – Folosesc diverse surprize în funcție de tematica cursului. Astfel reușesc să îmi surprind participanții și să creez o experiență memorabilă în mintea și inima lor.